26
ma, feb
4 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

SURHUISTERVEEN - ’t Fean ’58 had zaterdag het vizier niet op scherp staan. In de thuiswedstrijd tegen middenmoter Grijpskerk werd het een 0-0 gelijkspel. De Feansters namen de koppositie wel weer over van Leovardia, dat niet speelde. Het trainersduo Mark Bosma en Minno van der Werff was na afloop dan ook behoorlijk teleurgesteld. “Zoveel kansen, maar ze worden niet benut. Je laat hier gewoon de punten liggen”, baalde Mark Bosma.
Lees meer...

BURGUM - De voetbalclubs BCV en Bergum houden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een bijzonder sportdebat. Op zaterdagmiddag 10 maart  gaan de zeven politieke partijen vanaf 12.30 uur onder leiding van Eelke Lok in gesprek en ontvouwen ze hun visie op het belang van sport in de gemeente. Het sportdebat wordt gehouden in de voetbalkantine van Bergum op Sportpark Koningsland en is voor iedereen toegankelijk. Aansluitend staat de voetbalwedstrijd BCV-Broekster Boys op het programma.
Lees meer...

BUITENPOST - Buitenpost heeft zaterdag met verve de koppositie verdedigd. Uit tegen Noordscheschut werd het 2-3. De Blauwkes waren in de eerste helft de bovenliggende partij en namen via topscorer Rudmer Loonstra de leiding. Met een man meer verdubbelde Loonstra direct na de thee de voorsprong. Daarna werden twee doelpunten weggegeven. De strijdbare thuisploeg slaagde erin het de koploper in de heksenketel moeilijk te maken, maar in de slotfase wist Rob Dijkstra toch de winnende treffer voor Buitenpost te maken.
Lees meer...

BURGUM - Bergum kwam zondagmiddag in de wedstrijd tegen Noordster uit Oude Pekela tamelijk goedkoop op 2-0 en dacht toen de buit binnen te hebben. Maar dat was buiten de waard gerekend, in dit geval de gasten. Die kwamen terug tot 2-2 in het begin van de tweede helft en daarna werd de wedstrijd een regelrecht spektakelstuk. Toen het 4-4 werd was eigenlijk al wel duidelijk dat dit duel geen winnaar verdiende, beter gezegd geen verliezer. Die kwam er ook niet.
Lees meer...

SUMAR - De uiteindelijke 6-1 overwinning van Suameer op TFS uit Drachtster Compagnie, had hoger uit kunnen vallen, veel hoger zelfs. Maar Suameer drong in de tweede helft niet genoeg aan om misschien wel de dubbele cijfers te halen. De kansen waren er wel degelijk, maar gebrek aan scherpte voor de goal, finesse in de afwerking en natuurlijk zo nu en dan gebrek aan geluk, waren de oorzaak dat het bij het halve dozijn treffers voor de thuisclub bleef.
Lees meer...

BURGUM - De topaffiche die de wedstrijd tussen BBC vr. 2 en Hardegarijp vr. 1 op papier was, werd het niet zaterdagmiddag op een zonovergoten Koningsland in Burgum. De gasten uit Hurdegaryp kwamen met name in de eerste helft te kort om er een echt spannend duel van te maken. De tweede helft was meer in evenwicht. Toen werd het meer de wedstrijd die het had moeten worden, maar na 3-0 kwam Hardegarijp niet verder dan één tegentreffer: 3-1.
Lees meer...

KOOTSTERTILLE - Om in de race voor het kampioenschap te blijven mochten er in de topper tegen koploper Foarut geen punten worden gemorst. Het vertoonde spel in de eerste helft zou dan ook voldoende vertrouwen moeten geven om de onterechte achterstand alsnog in een overwinning om te buigen. Maar van dit voornemen kwam niets terecht want de Tilsters waren na rust geen schim meer van het team daarvoor. Men wist zich niet uit het dal te vechten en leek onder de druk van het moeten te bezwijken.
Lees meer...

Meer artikelen...