26
ma, feb
4 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

SURHUISTERVEEN - Zaterdag 24 februari werden de Friese Kampioenschappen acro D/E lijn gehouden te Veenwouden. In de ochtend wedstrijd wisten alle teams een medaille te behalen. Gina de Haan en Kaylen Arends mochten de hoogste trede van het podium betreden in het D-jeugd niveau. Het trio Gemma van der Werff, Rianne Oostra en Tess de Vries behaalden ook de 1e plaats en zij behaalden tevens de hoogste dagscore, 24,75 punten.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - In Meppel werd tijdens de tweede voorwedstrijd acro C-lijn meteen gestreden om de Provinciale titels van Friesland , Groningen en Drenthe. WSBF Surhuisterveen behaalde in alle deelnemende categorieen het goud. Bij de senioren C teams waren Jelly Frankes, Anna Wietske en Feline van der Veer te sterk voor de concurrentie en mochten het goud en de Friese titel mee nemen naar Surhuisterveen. In dezelfde categorie wist het trio Henriette Hiemstra, Marijke Vonk en Lindsey Wassenaar een prachtige score neer te zetten bij hun uitvoering van de balansoefening.
Lees meer...

BURGUM - Afgelopen weekend hebben de Kings op de judomat gestaan in Sejle Denemarken. Hier werd het Open Deense Kampioenschap georganiseerd, het toernooi was niet zo sterk bezet als de Open Nederlandse Kampioenschappen, maar op dat soort momenten zou je als club moeten laten zien dat je de beste bent. De Kings zijn met 8 judoka’s naar Denemarken gegaan. Op zaterdag moest Sem Walinga (Dronrijp) in de -50kg en in de -55kg strijden, in beide categorieën won hij het goud.
Lees meer...

AUGUSTINUSGA - Afgelopen zaterdag en zondag werd de Valentijnscup Acro in Oosterwolde gehouden. Aan deze acrowedstrijd deden in totaal 500 teams mee uit heel Nederland. Ook Set ‘m op uit Augustinusga was hier met vier teams aanwezig. De teams zetten keurige prestaties neer dat hen allemaal een medaille opleverde.
Lees meer...

BURGUM - Afgelopen zaterdag 24 februari werden er in Kollum de Noord Nederlandse kampioenschappen judo georganiseerd, voor de judoka's onder de twaalf jaar was het een gewoon toernooi, maar voor de judoka's tot achttien jaar was het een kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap. In de categorie tot twaalf jaar wisten de judoka's Brian Smid uit de Westereen en Riemer Jelte Buwalda uit Bolsward het zilver te winnen, Olaf vd Heide uit Pingjum won het goud.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Afgelopen weekend werd in Oosterwolde de 10de editie van de Valentijnscup gehouden.Het hele weekend stond in het teken van acrogym met teams uit heel Nederland. WSBF nam dit jaar deel aan deze wedstrijden met een aantal teams op B en C nivo. Op zaterdag kwamen beide senioren C trio’s van WSBF in actie. Het team bestaande uit Henriette Hiemstra, Marijke Vonk en Lindsey Wassenaar namen deel met hun balansoefening en pakten overduidelijk het goud. Zowel technisch als artistiek toonde dit trio een prachtige oefening aan de jury.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Dit weekend stonden de 1e plaatsingswedstrijden voor de Friese kampioenschappen op het programma. Ook waren er tickets voor de Friese toestelfinales te halen voor de turnsters in de keuze-oefenstof. Zaterdagochtend mocht Xiao Mei Harms (pupil 1 N3) de spits afbijten voor WSBF. Ondanks lichte zenuwen wist ze mooie scores neer te zetten op vloer, sprong en brug. Ze heeft hiermee laten zien dat ze zeer goed in dit hoge niveau kan meedraaien. Ze bezette in het eindklassement de 5e plaats.
Lees meer...

Meer artikelen...