22
vr, feb
5 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

KOOTSTERTILLE - Het was donderdag open dag bij dagbesteding de Pastorie in Kootstertille. Met een warme verwelkoming en een stukje gebak ging de rondtoer door het pand gevestigd in de Oude Pastorie aan de Tillebourren in Kootstertille. Er was te zien hoe mensen uit de dagbesteding hun werk doen in de drukkerij en de montage van verschillende dingen ( boekjes, copy werk Enzz)De opvang van licht lichamelijk en verstandelijk beperkte mensen en andere mensen met beperkingen kunnen hier terecht voor dagopvang.
Lees meer...

BURGUM - Gezellige drukte bij OBSERVEUM in Burgum deze week met Help pake en beppe de vakantie door.Thema gaat over lekker eten, vroeger, nu en tijdens een ruimtereis. Van alles mocht men proeven, de Rabobank verzorgt zelfs kratten vol fruit. Er zijn kostuums in kindermaten om uit te proberen en eten uit de steentijd, middeleeuwen, en ja, zelfs astronautenvoer! Je kon opdrachtjes maken, knopen leren leggen, touwvlechten en echt monnikenwerk verrichten met een kroontjespen. Kinderen hebben tijdens de voorjaarsvakantie gratis intree, op vertoon van een volwassen begeleider.
Lees meer...

HARKEMA - Ja, de bokkekar stond al weer klaar en de jeugd wilde er graag even een ritje mee maken. Deze week zijn er weer leuke activiteiten te beleven bij de Spitkeet Harkema, zoals koek versieren en knutselen. Het was erg gezellig en de komende dagen kunnen de kinderen met de pakes en beppes er nog terecht. De eerste dag trok al 226 belangstellenden. Het lijkt nu al weer een geslaagde week.
Lees meer...

HARKEMA - High Five is het sport stimuleringsproject van de gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. Dinsdagmiddag was het High Five team onder leiding van Yannick de Boer in sporthal De Fûgelkamp in Harkema. Bijna 150 kinderen in de basisschool leeftijd kwamen verdeeld over de middag langs om korter of langer te bewegen en te sporten. Boogschieten, volleybal, klimmen, klauteren, dansen en echt nog veel was mogelijk. Zelf bewegende kinderen bij het opruimen, ze hielpen netjes mee.
Lees meer...

Meer artikelen...