20
wo, feb
4 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Nieuws
BURGUM - Zaterdag 21 juli is het feest in het centrum van Burgum. We vieren dat de werkzaamheden aan de H.W.K. Ridder van Huyssen van Kattendijkeweg in Burgum zijn afgerond. De ‘Grutte Dyk’ is donderdag 19 juli officieel geopend. Overal in het centrum is iets te beleven.


Het feest in de Schoolstraat en op het Hendrik Bulthuisplein in Burgum begint om 10.00 uur. Er is van alles te doen. Zo rijdt er een treintje, ‘tovert’ clown Auke met ballonnen en zingt cowboy Billy de sterren van de hemel. Of neem een hapje van een knalroze suikerspin. Daarnaast is er een kinderkermis met een zweefmolen, een ballenbak, springkussens, een draaimolen en de oudere kinderen kunnen zich vermaken in de bungee jump. Alle attracties zijn gratis en natuurlijk zijn alle winkels open!
 
Kansen in KernenDe herinrichting is onderdeel van het project Kansen in Kernen. Dit is een deelproject van De Centrale As. Het feest in het centrum van Burgum wordt aangeboden door de gemeente Tytsjerksteradiel, Dorpsbelang Burgum, Netwerkvereniging Himbo en de Burgumer Activiteiten Kommissie (BAK).