15
za, juni
4 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Nieuws
BURGUM - De werkgeverscommissie van de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel draagt de heer Onno de Vries voor als raadsgriffier. De Vries (52 jaar) is nu nog griffier van de gemeente Haren en woont in De Wilp. Daarnaast is hij gediplomeerd mediator en bekleedt hij verschillende functies in de landelijke Vereniging van Griffiers.


De benoeming van de griffier door de gemeenteraad staat gepland voor donderdag 22 november. Voorzitter van de werkgeverscommissie mevrouw Jantsje van der Veen is ingenomen met het aanstellen van de heer De Vries. ‘Met Onno de Vries halen we ervaring en deskundigheid in huis. Een griffier die de raad kan bijstaan en adviseren en daarnaast kan zorgen voor een goed contact met de mienskip, het college en de ambtelijke organisatie. Een echte verbinder!’ 

Onno de Vries start per 1 januari 2019 met zijn werkzaamheden voor de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel. ‘Ik haal mijn energie uit het op creatieve wijze verbinden van raad en mienskip. In de afgelopen jaren is mij gebleken dat er veel kennis en kunde in de samenleving beschikbaar is’, aldus Onno de Vries. ‘Samen maken we het verschil en komen we tot gedragen besluiten’.