15
za, juni
4 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Nieuws
BURGUM - Iedere maandagochtend van 10.00 tot 10.30 is er Fitness Online. Dat is een fitness groepsles waar u vanuit huis aan mee mee kunt doen. Hierbij heeft u rechtstreeks contact met de docent door middel van een beeldbelverbinding.


Beeldbellen

Voor beeldbellen is een internetverbinding en een computer of laptop met een webcamera nodig. Beeldbellen houdt in dat u een verbinding heeft waarbij u niet alleen iemand hoort (zoals bellen), maar ook ziet. De ICT adviseurs van Patyna helpen u met veel plezier om de techniek voor beeldbellen in orde te krijgen!

Groepsles

Fitness Online gebeurt in groepsverband. Maximaal acht deelnemers zetten op het afgesproken tijdstip hun computer aan. De fitnessdocent kan alle deelnemers zien en waar nodig individuele tips of advies geven. Heeft iemand bijvoorbeeld een stijve schouder en lukt het niet om de oefening zoals bedoeld uit te voeren, dan heeft de docent altijd wel een passend alternatief! Het leuke aan Fitness Online is zodoende dat u het gemak heeft van sporten vanuit huis, in combinatie met persoonlijke aandacht en een gezellig groepsgevoel.

Kosten

Fitness Online is een nieuwe activiteit die door Patyna als test-project wordt aangeboden. De eerste paar maanden is deelname in ieder geval kosteloos. Daarna wordt er opnieuw naar gekeken en wordt u ruimschoots op tijd over eventuele veranderingen geïnformeerd.
Meer informatie: klik hier