09
zo, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM - Voor de 33e keer organiseert Friesland Pop de Kleine Prijs van Fryslân. Al die jaren heeft de Kleine Prijs hetzelfde belangrijke doel voor ogen: Het creëren van optreedmogelijkheden voor beginnende Friese popartiesten en je kunt als artiest nog steeds meedoen! Er worden in totaal 6 voorrondes gehouden bij de locaties: Musykfabryk in Heerenveen, De Mix in Wolvega, Café ’t Hert in Joure, Café Scooter’S in Leeuwarden, Glinstra State in Burgum en Theater De Koornbeurs in Franeker.


Daarnaast worden de halve finales gehouden bij Iduna, Drachten en Neushoorn in Leeuwarden. De finale zal plaatsvinden in Het Bolwerk in Sneek.
Denk je nou als beginnende artiest/act uit Fryslân van "ik wil hier ook graag aan meedoen?" Je kunt je nog t/m 28 februari aanmelden via de website: http://www.kleineprijsvanfryslan.nl en mocht je nog vragen hebben mail dan gerust naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De criteria voor de wedstrijd zijn dat je band/act minimaal 50% afkomstig is uit de provincie Friesland, dat jullie eigen werk spelen, geen platencontract hebben en de voorgaande winnaars zijn uitgesloten om hier weer aan mee te doen.

De Kleine Prijs van Fryslân is dé talentenwedstrijd voor popmuziek in Friesland, georganiseerd door Stichting Friesland Pop. Alle Friese popartiesten mogen aan deze contest deelnemen, ongeacht stijl en genre. Voor de jurywinnaar én de publiekswinnaar liggen in de finale elk jaar mooie prijzen klaar, zoals het winnen van een traject bij Hit the North en je stroomt gelijk in naar de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Door mee te doen krijgen de Friese acts veel publiciteit, maar het is ook een mooie kans om extra podiumervaring op te doen. Recente winnaars van de Kleine Prijs van Fryslân zijn onder andere Lester Blackfield (zie foto), Katie Koss(2017) Pendants (2016), Abdomen (2015), The Homesick (2014), en Sväva (2013)).
Advertentie