18
wo, sept
0 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Nieuws
BURGUM. De laatste uitzending voor de provinciale staten – en waterschapsverkiezingen zit vol met politieke gasten.
We starten met twee kandidaten voor het waterschap: Sjerp de Jong van Lagere Lasten Burger en Suzanne van Wijlick van de Partij voor de dieren. Wat zijn hun speerpunten, wat willen ze bereiken en waarom moeten we juist op hen stemmen.

Melvin van der Veen (OBSERVEUM) licht ons bij over de komende activiteiten in het museum. Margreet de Vries van De Spitkeet vertelt over de actviteiten op het terrein in het kader van NL Doet. Wopke Veenstra (kandidaat statenlid FNP) reageert op uitspraken van statenlid Durk Pool (VVD) gedaan in een eerdere uitzending. Verder aandacht voor de komende schoolstaking: we waren bij een school in Burgum en aandacht voor de bekladding van het huis van PVV statenlid Harrie Graansma. De bekladders worden opgeroepen te reageren in de uitzending. Ook u mag uw mening geven. (bel 0511 461717)
Tot slot sluiten we af met de rubriek Wat is jo nys dizze wike…. Waarin Tjibbe Brinkman uit Twizel op geheel eigen wijze zijn kijk op het nieuws geeft.

Start zaterdag om 10:00 uur. Te ontvangen via fm 105 en 107.8, online via www.rtvkanaal30.nl en via de live stream op facebook. Herhaling de week daarop op maandag, woensdag en zaterdag om 10:00 en donderdag om 17:00 uur. Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.