Volg ons:       Nu live:

Nieuws
HURDEGARYP - Op zaterdag 1 april as. wordt in It Maskelyn in Hurdegaryp voor de zesde keer het muziekfestival Lassie ToverRock gehouden. Diverse bands (inter)nationale bands zullen op deze avond een fantastisch muzikaal spektakel verzorgen. Door de brede programmering komen alle muziekliefhebbers op dit festival aan hun trekken. Van pop tot dance, van 90's tot rock, van britpop tot soul en van rustige luisternummers tot gouwe ouwe covers: alle muziekstijlen zullen deze avond te horen zijn. 


Zowel jong als oud zal zich hierdoor uitstekend vermaken op Lassie ToverRock.

Programma
De volgende acts zullen op Lassie ToverRock hun opwachting maken: De Fabiola Fun F*ckers uit Belgie, de Magnetic Spacemen, Nancy and the Sinatras, Malfunktion en Seafire.

Kaartverkoop
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts € 10,- bij de Primera te Hurdegaryp, King Kong Records in Leeuwarden of online op www.lassietoverrock.nl.   Kaarten aan de deur kosten € 15,-. De kaartverkoop is reeds gestart.

Lassie ToverRock vind plaats op 1 april 2017 in It Maskelyn te Hurdegaryp. De deuren gaan om 19.30 uur open. Kijk op www.lassietoverrock.nl  voor meer informatie en het volledige programma!
Advertentie