09
do, apr
8 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM - Spetterende shows in fleurige voorjaarskleuren, muziek en het weer werkte geweldig mee. De terrasjes zaten vol. Kortom, het was één grote voorjaarsexplosie. Het Lifestyle Event afgelopen zaterdag in Burgum bracht veel bezoekers op de been.


Op de grote catwalk voor ’t Roodhert demonstreerden de Burgumer winkeliers hier op een bijzondere manier allerlei producten. Behalve inspirerende modeshows van kleding, waren er demonstraties van leuke brillen, lingerie, woonaccessoires, de nieuwste koptelefoons en bijvoorbeeld stofzuigers! De muziek van DJ Winston Black zorgde voor extra swingende shows, leuk om naar te kijken.Op de grote catwalk voor ’t Roodhert demonstreerden de Burgumer winkeliers hier op een bijzondere manier allerlei producten. Behalve inspirerende modeshows van kleding, waren er demonstraties van leuke brillen, lingerie, woonaccessoires, de nieuwste koptelefoons en bijvoorbeeld stofzuigers! De muziek van DJ Winston Black zorgde voor extra swingende shows, leuk om naar te kijken.

Het publiek is zeker ook geïnspireerd door de workshop handlettering, georganiseerd door boekhandel Atsma. In de winkels zelf waren bovendien leuke win- of kortingsacties. Zowel voor kinderen als volwassenen was het weer een gezellige Burgumdag. Met de volgende Burgum events in het verschiet: Wâldpop (30 mei, Hemelvaart) en de Midzomermarkt (1 juni). Info over de Burgumer activiteiten vindt u op www.burgum.frl 

Foto: Folkje Visser
Advertentie