Advertentie:

Nieuws
BURGUM - Zondagmiddag vanaf 16 uur zullen er oude Engelse draagbaren die door verschillende kunstenaars geschilderd zijn geveild worden. Arjen de Boer (Omrop Fryslân) en Stefan Ket zullen als veiling meesters aanwezig zijn. Ook gaan andere kunstwerken geveild worden die ‘om niet’ beschikbaar gesteld zijn. De opbrengst is voor 100% bestemd voor Stichting Kalpitiya die in Sri Lanka er erg goed werk mee doen. Natuurlijk van harte uitgenodigd om langs te komen aan de Tsjibbe Gearststrjitte in Burgum.


Zondag middag 7 juli 2019 is de opening van ‘de zoveelste’ nieuwe VAKwerk Burgum expositie. Deze opening zal zijn om 15 uur. Van zeer diverse kunstenaars hangt en staat er ook deze keer prachtig werk. Denk dan aan erg mooi glas-werk, porselein, schilderijen in zeer diverse uitvoeringen en nog veel meer.Vanaf 13 uur is VAKwerk Burgum geopend om alles te bekijken. Vanaf 15 uur is dan de officiële opening.

Daarna vanaf 16 uur is eigenlijk het mooiste onderdeel van deze middag, de veiling van Engelse draagbaren die zeer divers zijn beschilderd en zelfs beschreven.Ook andere kunstwerken komen onder de fictieve hamer van Arjen de Boer en Stefan Ket, dit duo zal de veiling in goede banen leiden.Die andere werken zijn van kunstenaars die er eerder geëxposeerd hebben. Onderstaand een aantal foto’s van een deel van deze erg mooie objecten.Vanaf 13 uur bent u welkom om alles te bekijken, dus ook de te veilen kunstwerken. Is de opening om 15 uur de veiling vanaf 16 uur.

De opbrengst van de veiling is echt voor de volle 100% voor de Stichting Kalpitiya die in Sri Lanka erg goed werk mee doen. Op de website van de stichting leest u er alles over. www.kalpitiya.nl Niet in staat om langs te komen en toch de stichting willen steunen ? Elk klein (of groot) bedrag is meer dan welkom. Het hoeft natuurlijk niet maar giften kunnen gestort worden op rekeningnummer: NL50 INGB 0003 2690 87 van de ING bank t.n.v. Stichting Kalpitiya te Hardegarijp onder vermelding van het doel van de gift.

Jan Kamminga

Advertenties
Advertentie