Advertentie:

Nieuws
Surhuisterveen.Het Feanster zwembad Wettervlecke trekt alle registers van het huidige seizoen volledig open. Met nog 4 weken te gaan staan er nog veel activiteiten op het programma. 24 augustus: Wettervlecke Run* van 1 km. Op het terrein van het zwembad is een parcours uitgezet van 250 meter. De deelnemers met de snelste tijd over 4 ronden ontvangen een leuke prijs. De start is vanaf 13.00 u.

31-8/1-9: Fiets 2 daagse*. In de prachtige omgeving van de Wâlden en het Westerkwartier zijn weer 2 geweldige fiets tochten uitgezet van een kleine 25 kilometer. Beide dagen kan er gestart worden vanaf 13.00 u. Dit zijn tochten voor het hele gezin. En de afstanden zijn prima te doen door jong en oud.
7 september: Super Survival Surhuisterveen. Een schitterende sportieve opgave voor alle leeftijden. In en om het zwembad is door survivalclub Kootstertille en zwembad Wettervlecke een uitdagend parcours uitgezet. De snelste jongens en meiden gaan aan het eind van de middag of begin van de avond met elkaar de strijd aan om de snelste tijden. De winnaars bij de vrouwen en de mannen ontvangen een leuke prijs. Nieuw bij dit sportieve festijn is de aanvangstijd. Deze is vastgesteld op 15.00 u. zodat alle teamsporters ook aan deze individuele topper mee kunnen doen. Bij de meeste hindernissen staan voor de veiligheid vrijwilligers klaar om de deelnemers te adviseren. Aan het eind van deze geweldige sportieve uitdaging ontvangt iedere deelnemer een diploma met naam en tijd. Dus iedere deelnemer heeft altijd een prijs.

14 september: Diploma zwemmen en afsluiting seizoen.
Vanaf ’s morgens 9.00 uur gaan vele zwemmers het water in om te proberen hun zwemdiploma te halen. Het belangrijkste gebeuren van het seizoen, niet alleen voor de kinderen maar ook voor het zwembadpersoneel. Ieder jaar is het weer een ongelooflijk hoogtepunt met veel publiek aan de kant van het diepe bassin.
En aan het eind van de middag rond 17.00 u. start de grote Afsluiting van het seizoen 2019. Een feest met een grote super glijbaan, disco, uitverkoop kiosk en nog veel meer (maar daarover later meer).
Onderdelen met een * zijn onderdeel van de Super medaille. De topsporter die aan alle onderdelen Wandel- en Zwem 4 daagse, Wettervlecke-Run, Fiets 2 daagse en Super Survival heeft mee gedaan ontvangt een supermedaille.
Heel veel activiteiten in de laatste 4 weken van het lopende seizoen 2019 in zwembad Wettervlecke Surhuisterveen.
Advertenties
Advertentie