04
za, juli
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BUITENPOST - Op de zaterdagavond 1 februari presenteert de jeugd, samen met twee “volwassen” spelers, het verhaal van Renée. Op basis van improvisatie hebben de acht acteurs een voorstelling, bestaande uit 16 scènes gemaakt, waarin Renée probeert wensen en verlangens te realiseren met daarbij eigenlijk één “vijand”: TIJD. Dit allemaal in The Point te Buitenpost.


Renée heeft helaas door omstandigheden niet veel tijd en er is nog zoveel te doen. Ouder worden van een kind, op berenjacht gaan en er ook nog ééntje vangen, de wereld opruimen en verbeteren, rijk worden en rijden in een Jaguar XJ220, een leven redden, een wereldreis maken, spannende sex hebben, het bedrijf van je ouders overnemen, ....... maar heeft Renée eigenlijk wel tijd genoeg voor al deze wensen. In deze voorstelling wordt één ding duidelijk: “De tijd zal het leren”.
Van de improvisaties zijn er zestien scénes ontstaan en hebben Nienke ten Hoven en Dette Hiemstra er een uitdagend script van gemaakt. In het spel worden ze bijgestaan door Johan Moes, Dagmar Kingma, Karst Veninga, Renze Welfing, Dictus Benedictus en Wiesje Kloosterman. De regy is in handen van Henk Roskammer.

Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.00 uur.
Toegang: leden en jeugd t/m 17 jaar 4 euro, niet-leden 8 euro.
Kaartverkoop: alleen aan de zaal.
Advertentie