01
ma, juni
9 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BUITENPOST. Niet alle activiteit rondom het 100-jarig jubileum van Plaatselijk Belang werd door het Corona-virus stilgelegd. Zo heeft de werkgroep Cultuur-Historische Wandeltocht in de afgelopen weken haar voorbereidende werk af kunnen ronden. De wandelroute waarin verschillende plekken van historische betekenis in ons dorp worden aangedaan, is vanaf vandaag operationeel.
Ze kan dus worden gedownload, bekeken en zelfs door de eventuele liefhebbers gelopen (wel 1,5 meter afstand houden natuurlijk!). De route kan op internet worden bekeken op het webadres: https://izi.travel/…/b…/866fea45-36be-4f86-a46d-427d895842fd en in de app zelf gevonden worden door te zoeken op ‘Buitenpost’.
De officiële opening van de buitenposter wandeltocht staat nog steeds gepland op 21 augustus. Op die dag zal de route worden voorzien van extra informatie en een bijzondere feestelijke sfeer. De illustratie laat het ontwerp van het presentatiebordje zien dat zo spoedig mogelijk geplaatst gaat worden bij de start van de route op De Kruidhof en bij kadowinkel Op'e Stâl aan de Voorstraat. Het display is een co-productie van Plaatselijk Belang met de organisatoren van de Stinzenroute en de Foodwalk.
Advertentie