04
do, juni
4 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
HURDEGARYP - Alweer ? zou je eigenlijk moeten zeggen als antwoord op de titel, want maandagavond was het Marijke Dikkerboom die voor de 2e keer deze beauty award won. Ook 3 jaar gelden won ze deze prijs.


Deze prijs betekend dat ze de beste schoonheidssalon van de 5 noordelijke provincies in Nederland is. In een feestelijk programma welke in studio 21 in Hilversum was hoorde Marijke die woorden waar ze elke dag samen met haar team aan en voor werk. En de winnaar is …… Marijke Dikkerboom.

Voorbereiden om deze prijs is lastig omdat er heel veel tijd aan vooraf gaat en ging. Elke dag een topprestatie leveren is wat je daarvoor moet doen. Nog voor de selectie van de finalisten komen er mysterie klanten in de salon die een behandeling reserveren en krijgen. Er zijn interviews en nog veel meer momenten dat er getest en gecontroleerd word.
Mochten 'ze' tevreden zijn dan is de salon weer een ronde verder. Uiteindelijk bleven er 18 salons over die allemaal nog kans maakten om te winnen. Schoonheidssalons uit de provincies Groningen, Fryslân, Drenthe, Overijsel en Gelderland.

Maandag was de grote finale in de studio in Hilversum waar het Hurdegaryper team in een enorme Hummer limousine naar toe ging. Marijke heeft een aantal medewerkers die uiteraard mee gingen. Naast natuurlijk Marijke gingen ook Ellen, Dinie, Els, Geke en Wilma mee. Er zaten nog meer personen in de limousine, ook een aantal heren.
In totaal maakten nog 18 salons kans om te winnen en waren in die studio aanwezig.

Maandagavond in die studio was het erg spannend en als Marijke iets op Facebook plaatste ‘ontplofte’ die bijna, zeker toe ze live was en de jury de winnaar bekend maakte.
De woorden ‘de winnaar is Marijke …… en de rest was door het gejuich eigenlijk niet meer te verstaan. Het aantal reacties en ‘vind ik leuk’ was niet bij te houden.
De jury had lovende woorden voor haar en de salon;
"Marijke weet haar instituut goed op de kaart te zetten. Als specialiste toont ze heldere ambities met focus op groei en optimalisering. Ze zet daarbij in op regionale bekendheid. Als schoonheidsspecialist is ze een goede behandelaar en communicatief heel sterk."

Dinsdag was Marijke vrij, nou vrij ? het was bijkomen van een prachtige avond en genieten van wat allemaal was gebeurd.

Jan Kamminga  

Advertentie