04
do, juni
4 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
EASTERMAR - Jeugdwedstrijdzeilen, in samenwerking met watersportvereniging Achtkarspelen en Tusken Mar & Leyen, organiseert op zondag 30 april een oefen combi voor beginnende Optimist zeilers (Optimist C). In de ochtend krijg je uitgebreid uitleg wat de bedoeling is en ’s middags varen we een paar korte wedstrijdjes. Deze oefen combi vindt plaats op het Bergumermeer vanaf recreatieterrein De Komerk Snakkerbuorren 1 te Eastermar. De deelname aan deze oefencombi is gratis.


De Optimist C klasse zijn allemaal zeilers met héél weinig ervaring. CWO 1 niveau is voldoende. De combi is de ideale mogelijkheid om voor de allereerste keer kennis te maken met “wedstrijdzeilen.”

Je kan meedoen met verschillende boten WSV Achtkarspelen heeft zelf ook een aantal optimisten. Zou je graag mee willen doen maar heb je geen boot, dan kun je dat aangeven. Voor de Optimist zeilers is het C niveau bij de Combi de instapklasse. De C’ers kunnen met heel weinig ervaring en ook met iedere (ook ongemeten) Optimist al meedoen.

Je kunt je opgeven via de site www.jeugdwedstrijdzeilen.nl of een mail sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij sturen je dan het inschrijfformulier.

Wist je dat Willem Wiersema uit Eastermar in het Nederlandse kernteam zit en dat Marit Bouwmeester uit Wartena ook zo begonnen is met het jeugdwedstrijdzeilen?
Advertentie