14
di, juli
5 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
KOOTSTERTILLE - Weet u het nog.... verliezen met een gouden randje. Dian Reiding van Kootstertille is een taaie meid want ze geeft de moed niet op en staat nu dan weer in een finale van een miss verkiezing. Dit maal niet in zo maar een een miss verkiezing. Het is een prestigieus. De Miss Teen of Friesland. Het gaat Dian goed af en probeert met smsjes winst te behalen in de competitie. Dat ze dan haar gezicht overal laat zien bleek de afgelopen weken ook wel.

Bij de casting die in Heerenveen was liet Dian haar goed zien en moest er natuurlijk een mooie groeps foto komen.
Dat Dian schitterde bleek, want iedere keer dat ze weer verder was stak ze haar duimen op. En leek haar droom werkelijkheid te worden.

Prijzen
Wat valt er te behalen voor Dian.
Er zijn diverse prijzen te behalen, dit zijn o.a. Miss Noaderwyn (Omrop Fryslan) Miss Popelairety Miss Chearety en Miss Media. Dit zijn niet de minste prijzen. Dian gaat er dan ook volledig voor.

Goede doel
Dat Dian voor het goede doel punten kan behalen werd duidelijk want op 10 februari stond ze haar mannetje in het Mfa Tillehus in Kootstertille. Met een mooie stand stond deze Miss te schitteren bij de stand. Wat kon je allemaal kopen of doneren. Van leuke surprises tot het raden van de paaseieren. Het was lekker druk bij de stand en de donaties kwamen binnen. Natuurlijk vroeg Dian om te smssen, je kan dat doen op Sms Poll Friesland Dian 3010 . Dian staat momenteel in de ranking op plaats 8: “wie ha nog inkele stimmen needig", roept Dian.

De aankomende tijd zal Dian nog de nodige promotie gaan doen. Zo was er dan ook een fotodag in Leeuwarden. Dian kreeg dan ook van de dorpsfotograaf uit Kootstertille hulp. En mocht er bij de lokale omrop Rtv Kanaal30 ook niet een item ontbreken. De komende tijd staan er nog leuke activiteiten op het programma.

Om Miss Teen Of Friesland te worden moet je zeker van goede huizen komen. Dat blijkt dan ook zo wel te zijn. Maar haar familie staat haar dan ook goed bij. Naar verhoor heeft haar vader die zelf een eigen zaak geeft haar goede steun en zal er een leuke actie spoedig komen.

Ze zeggen wel eens: van je familie moet je het hebben, Dian Reiding valt met de neus in de boter en is haar familie dan ook bijzonder trots op haar prestatie. Dian: "Ik doch mien best der foar. En hoop dat mijn droom mag uit komen".

Doede Westra  


Advertentie