04
za, apr
5 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM - Zondagavond stond om 19:00 uur weer een WZE dienst op programma in de Vrije Evangelische gemeente in Burgum. WZE staat voor werkgroep zending en evangelisatie. In het winterseizoen wordt er door de werkgroep een gevarieerd programma aangeboden van meezingavonden en muziekoptredens. De avonden worden georganiseerd voor iedereen, van jong tot oud.


Omdat het programma zo divers is, zal het aanwezige publiek per avond ook variëren. Op 5 februari stond de Country Trail Band op programma.
Deze 6 koppige band moest helemaal uit de buurt van Dordrecht komen maar daar heeft het optreden geen moment last van gehad. Al vanaf 18:00 uur begon de kerkzaal vol te lopen. Er moesten zelfs stoelen bij geplaatst worden om iedereen een plek te geven. Het werd een spetterend optreden met veel uptempo nummers en ook mooie ballads.

Daarnaast was er de mogelijkheid om ook samen nog enkele liederen te zingen. Na een overdenking werd er afgesloten met een zegenlied. Waarna er door de aanwezigen nog kon worden nagepraat met een kop koffie en/of thee. De volgende WZE dienst zal op 12 maart plaatsvinden, u bent van harte welkom om deze “roept u maar” dienst bij te wonen. Voor andere diensten kunt u op de website van de VEG Burgum http://www.vegburgum.nl.

Foto's: Johan Veenstra

Advertentie