06
ma, apr
4 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM - Op vrijdag 21 april vond het startmoment ‘enquête natuurinclusieve landbouw’ plaats. Vice voorzitter van de Vereniging Noardlike Fryske Wâlden(NFW) Wout van Vulpen heeft tijdens deze bijeenkomst de eerste enquête uitgereikt aan Gedeputeerde Kramer van de provincie Fryslân, wethouder Van der Ploeg van de gemeente Dongeradeel, tevens voorzitter van de Stichting Living Lab Natuurinclusieve landbouw en Wetterskipsbestuurder Jan van Weperen.


Met natuurinclusieve landbouw wordt bedoeld: landbouw die in balans is met natuur, milieu, landschap en economie. De enquête is een initiatief van vereniging Noardlike Fryske Wâlden. De gemeente Tytsjerksteradiel draagt het uitdragen van de enquête een warm hart toe en steunt het initiatief voor de regionale zoektocht naar een meer natuur inclusieve landbouw.

De enquête is onlangs verstuurd naar NFW-leden en gebiedspartijen. Mocht u de enquête ook in willen vullen, dan kunt u een reactie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag onder vermelding van uw werksector.

Meer informatie over de enquête wordt gegeven in het persbericht op de website van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden.
Advertenties
Advertentie