04
za, apr
6 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM - Het groeiende probleem van eenzaamheid, kan niet door één partij worden opgelost. Vanuit die gedachte organiseren de CDA afdelingen Tytsjerksteradiel en Dantumadiel op zaterdag 18 februari een kenniscafé over verschillende vormen van eenzaamheid. 

Het bekende CDA tweede kamerlid Mona Keijzer zal hierover een lezing houden. Daarnaast komt sociaal gerontoloog Willie Oldengarm vertellen over haar werk als deskundige betreffende eenzaamheid. Zaterdag 18 februari om 13:00 uur bent u welkom in de Pleats te Burgum.

Ook zijn er interviews over eenzaamheid in de samenleving met een breed samengesteld panel. Daarin zitten onder meer pastor Diederik Duzijn, dominee Henk Jan de Groot en de wethouders Doeke Fokkema (Tytjerksteradiel) en Roelof Bos (Dantumadiel).

“Eenzaamheid is een van de grootste problemen van deze tijd. Het komt in alle lagen van de bevolking voor. Het is belangrijk om erover te praten” aldus kamerlid Mona Keijzer, die onder meer bekend is als een kritische volger van het landelijk zorgbeleid.

 Iedereen is welkom in De Pleats in Burgum om niet alleen te luisteren, maar ook mee te praten over oplossingen.
Advertentie