06
ma, apr
4 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
EARNEWALD - Zondag 7 mei vindt een bijzondere workshop fotografie plaats in Nationaal Park De Alde Feanen. Het Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen organiseert in samenwerking met professioneel fotograaf Fonger de Vlas een fotografieworkshop met als thema “natuur en landschapsfotografie”. De workshop is vooral geschikt voor de beginnende fotograaf die zijn camera beter wil leren beheersen, maar is ook zeker interessant voor de al wat verder gevorderde fotograaf.

De workshop behandelt de basis van het fotograferen met de schitterende natuur van de Alde Feanen als inspiratiebron. Daarnaast wordt de complete workflow van een professionele (natuur & landschaps-) fotograaf behandeld om inzicht te krijgen in de werkwijze van een professioneel fotograaf. Hoe kan het toch dat de foto's van professionals altijd net dat beetje extra hebben?

De workshop start om 13:00 uur, na een theoriegedeelte in de educatieruimte van het bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen gaan de deelnemers aan boord van het skûtsje. De handen moeten uit de mouwen want we gaan zeilend het gebied verkennen. Eenmaal aangekomen op een geschikte plek om te fotograferen gaan we de opgedane kennis in de praktijk brengen.

Fotograferen, leren, varen, gezelligheid en optimaal genieten en ontdekken van het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen staan centraal deze dag! Omdat het fotograferen van de zonsondergang niet mag ontbreken duurt de workshop tot ongeveer 21:30 uur. Inschrijven voor de workshop kan via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosten bedragen € 95,- p.p. Leden van het Fryske Gea betalen € 85,- p.p. Bij de workshop krijg je een e-book met alle behandelde informatie en er zijn soep, broodjes en drinken mee aan boord voor de deelnemers
Advertenties
Advertentie