31
zo, juni
5 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
HURDEGARYP - Op vrijdag 9 juni a.s. wordt door Beautysalon Marijke in het Multifunctioneel Centrum ‘It Maskelyn’ in Hurdegaryp het Muzikaal Beauty Event 2017 georganiseerd. De opbrengst van deze unieke avond vol muziek, paparazzi, mode, glitter en glamour, zal gaan naar het Ronald McDonald Huis in Leeuwarden en de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. De avond  staat daarnaast in het teken van het 10-jarig bestaan van Beautysalon Marijke in Hurdegaryp. O.a. een optreden van Syb van der Ploeg, onder begeleiding van Wiebe Kaspers.

Eigendom van Marijke Dikkerboom. Beautysalon Marijke werd in april jl. voor de tweede keer bekroond met een landelijk hoog aangeschreven beauty-award voor ‘de beste schoonheidssalon 2017’ van Noord-Nederland en haalde hiermee de Nederlandse televisie in een programma van RTL4. Recent is bekend gemaakt, dat Marijke Dikkerboom volgend televisie seizoen als presentatrice van het RTL4 programma Life Is Beautiful haar intrede op de Nederlandse televisie zal doen.
Marijke’s Muzikaal Beauty Event 2017 begint 18.30 uur met een VIP gedeelte, waarbij de gasten onder het genot van een hapje en drankje kunnen genieten van een intiem live optreden van Syb van der Ploeg, onder begeleiding van Wiebe Kaspers. Daarnaast zullen de gasten worden opgemaakt door visagisten van ROC De Friese Poort en zal Mari van de Ven, de bekendste make-up artist, hairstylist en kapper van Nederland, tips en trucs geven over alles wat te maken heeft met beauty en zal één van de VIP gasten een complete door Mari van de Ven verzorgde metamorfose ondergaan. Uiteraard zijn er dan ook de Meet and Greet (foto-) momenten met Syb en Mari.
Om 20.30 uur gaat de grote zaal open en zullen er modeshows worden verzorgd door Klaas van der Werff Man Fashion & Casual (Surhuisterveen), bruidsmode Joan (Leeuwarden), Inuz 'Attitude for Women' (Franeker, Joure en Surhuisterveen) en Avalon Lingerie (Burgum). Enkele professionele dames- en herenmodellen, waaronder modellen van Jamm Models én Miss Nederland 2017, zullen hierbij in bruidskleding, badkleding en lingerie de catwalk, betreden. De avond wordt compleet gemaakt met live optredens van Syb van der Ploeg, Gerrie Dantuma (TVOH), Anne Hazes, Michael Bakker (RTL4), Lorraine Vesterink en Exposure, dé feestband van Friesland. De presentatie is in handen van Tet Rozendal, die zelf ook een muzikale bijdrage zal leveren aan het event.
Er zijn voor dit unieke event nog toegangskaarten beschikbaar, waarbij er vooral voor ondernemers speciale aanbiedingen met gratis kaarten bespreekbaar zijn. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de organisatie. Er is meer informatie over Marijke's Muzikaal Beauty Event 2017 én de kaartverkoop te vinden op www.MarijkesBeautyEvent.nl.
Advertentie