18
wo, sept
0 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Tweewekelijks actualiteitenprogramma met aandacht voor politiek en spraakmakende wetenswaardigheden uit Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen. Programma wordt live uitgezonden op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. 
De herhalingen zijn de maandag, woensdag en zaterdag daarop te beluisteren van 10.00 tot 12.00 uur en donderdag vanaf 17:00 uur. Ook via www.rtvkanaal30.nl kunt u meteen na de uitzending de stream beluisteren.


Frequenties: 105.0 & 107.8 FM in de ether en 96.1 (kabel) en op TV achter de kabelkrant TV Kanaal 30. De kabelkrant is te ontvangen door ZIGGO klanten in beide gemeenten. Digitaal op nummer 36. De radiouitzendingen zijn ook te horen op het kabelnet van Kabel Noord in de gemeenten Dantumadiel, Kollumerland, Dongeradiel, Ameland en Schiermonnikoog.

Presentatie: Luc Tuinstra, Wietske Poelman en en Johan ter Elst

  Geplande reguliere uitzendingen
2019  aug.  31 (start seizoen)
     
     
     
     

Heb je tips, of wil je zelf graag je verhaal vertellen? Graag mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De redactie vergadert als regel op woensdagavond voor de eerstvolgende uitzending.

Uitzending gemist