23
do, jan
8 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Laatste radio nieuws
BURGUM - Hallo luisteraars van RTV Kanaal 30! Wij willen jullie graag wat vertellen over de ‘Saturday Night Fever’, hét radioprogramma van de zaterdagavond! Een hechte vriendenploeg, bestaande uit Willem Mulder, Gerrit Wijkstra, Kees Bakker, Martin van der Velde en Dicky Denkers, staat iedere zaterdag voor u klaar!


De avond begint met ‘Willem yn de jûn’ van zes tot zeven uur. Na een aantal jaren het programma ‘de Willem Luikinga Show’ gemaakt te hebben, werd het tijd werd voor verandering. “Ik vond op zolder schriften van mijn overleden schoonvader. Hij was ook muziek liefhebber en één van mijn trouwste luisteraars. Samen hadden wij vroeger lijsten met muziek nummers gemaakt. Deze lijsten vormen de basis voor ‘Willem yn de jûn’. Er komen nummers langs van Elton John, Roger Daltrey maar ook de Moody Blues, dus dat belooft wat! Verder is de ‘Drie-draai’ nog steeds partij en er zal een extra lang nummer ten gehore gebracht worden. Tenslotte ontbreekt natuurlijk ook het regionieuws niet”, aldus Willem Mulder.

Daarna is het tijd voor ‘Gerrit on Air’, een uurtje dat gepresenteerd wordt door Gerrit Wijkstra. In ‘Gerrit on Air’ wordt heerlijke popmuziek afgewisseld door eigentijdse Frysktalige muziek. “Gerrit on Air’ wordt op een vlotte en professionele gepresenteerd. Zo goed vind je het zelfs in Hilversum niet, maar gelukkig wel bij uw eigen lokale radio!

Gerrit wordt om acht uur afgewisseld door radio veteraan Kees Bakker met zijn nagelnieuwe programma ‘skerp op ‘e jûn’. Het programma is Frysktalig en bevat lekkere vlotte frisse pop muziek. Vaste items in de sjow zijn o.a. ‘de stapper van toen plaat’ en ‘de harde plaat!’. Heb je een vraag, opmerking of verzoekje, stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ‘wy rêde der mei’ zoals van een echte Wâldman verwacht mag worden!

Een uurtje later zet Martin van der Velde brutaal zijn voet bij jou tussen de deur. Zijn nieuwste programma ‘Met de voet tussen de deur’ betekent even lekker wegdromen bij heerlijke muziek gepresenteerd door een oude rot in het vak. Martin laat je niet meer los en houd je gekluisterd aan de radio!

We sluiten de zaterdagavond af met het programma ‘Hittijd-machine’. Dit programma begint om tien uur en duurt tot middernacht. Dicky Denkers stookt zijn machine op met pallet-brokjes en vliegt naar het verleden om die gouwe ouwe muziek op te sporen. Twee uur lang genieten van voornamelijk de jaren zestig en zeventig muziek!

Luister dus op zaterdagavond naar ‘Saturday Night Fever’, van en voor de vrienden van RTV Kanaal 30. Je zaterdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn!

Vandaag op de radio

Advertenties