01
wo, apr
10 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live:

Laatste radio nieuws
BURGUM - Vanuit een zeer druk en gezellig Glinstra State in Burgum was het vrijdagavond de eer aan de jeugdige zeer talentvolle band "Unbreakable" (Anna, Dico, Just, Chris en bandcoach Wessel) om de spits af te bijten bij No Nonsense en dat deden ze met verve. Daarna duo Sequens, prachtige zang van Angeline Westra begeleidt op gitaar door Wieger Jelsma. Met het koor uit Hurdegaryp POP4YOU was de zaal helemaal gevuld.


28 man/vrouw sterk zongen de sterren van de hemel onder de bezielende leiding van dirigent Harry Maring en pianobegeleiding van Bertram.
Challenger, rockband uit Drachten, rockten de zaal los...beentjes van de vloer, klasse.

Maximum B nu met drums. Een zeer welkome aanvulling op bluesmannen van het 1e uur Jan van der Leest en Max Leukfeldt, top.
Na de bekendmaking van de winnaar van de prachtige kerstboom beschikbaar gesteld door Tuincentrum Douma en de verloting van 2 kaarten voor het midwinterconcert 18 december bij Folk yn de Wâlden in Stania State was aan de mannen van de band Skraal de eer om het programma af te sluiten. Deze mannen weten hoe je een feestje bouwt, wat een geweldige afsluiter van deze fantastische uitzending.

Foto's: Johan Veenstra

Vandaag op de radio

Advertenties
Advertentie