09
do, apr
8 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live:

Laatste radio nieuws
BURGUM - Vrijdagavond 26 april vonden er opnames plaats voor het No Nonsense tv programma bij RTV Kanaal30 vanuit het Grand Café in Glinstra State in Burgum. Naast veel muziek werd er door Syta een oproepje gedaan voor nieuwe vrijwilligers voor de kabelkrant/website/fotograaf. Publiek was van harte welkom en die weet ondertussen waar ze moeten zijn voor goede muziek, een hapje en drankje.


Het trio "Ossekop" uit Leeuwarden, met Johan Juckers in de gelederen, mocht het spits afbijten en dat was een goede zet. Gelijk zat de sfeer er goed in met deze 3 mannen, de toon was gezet.Het trio "Ossekop" uit Leeuwarden, met Johan Juckers in de gelederen, mocht het spits afbijten en dat was een goede zet. Gelijk zat de sfeer er goed in met deze 3 mannen, de toon was gezet.

Daarna was de beurt aan de mannen van JD Blues Inc. Allemaal "ouwe rotten" in het vak. Zij speelden vnl. bluesklassiekers van vervlogen tijden, Rory Gallagher, ZZ Top o.a. maar ook recenter werk.

Murk Aukema heeft een vaste schare fans. Dat kan ook bijna niet anders want deze singer/songwriter is gezegend met een prachtige stem. Covers maar ook eigen liedjes voorzien van diepzinnige, gevoelige teksten. Klasse, het publiek was erg onder de indruk.

Hierna werd deze zeer gezellige avond swingend afgesloten door The Rockabilly Ramblers met boegbeeld Tjitske de Jong uit Garyp. Zij weten wat swingen is. Vetkuif in het haar and let's rock & roll baby.


Vrijdag 3 mei van 20-22 u wordt dit programma op tv uitgezonden bij RTV kan. 30.
Luister iedere vrijdagavond naar het No Nonsense radioprogramma met 8 wekelijks opnames van artiesten op tv.

Volgende opnames; vrijdag 21 juni.

Foto's: Auke-Jan Pruis

Vandaag op de radio

06:00 - 09:00 uur
Doorgifte Omrop Fryslân
10:00 - 12:00 uur
Een Nieuwe Week (Herh.)
12:00 - 13:00 uur
Doorgifte Omrop Fryslân
13:00 - 14:00 uur
Soulparade
17:00 - 19:00 uur
It lûd fan..... / locatieuitzending (incidenteel)
19:30 - uur
Gemeenteraad (incidenteel)
20:00 - 21:00 uur
It lûd fan Leo (live)
23:00 - 23:59 uur
NPO doorgifte: Met het oog op morgen
Advertenties
Advertentie