06
ma, juli
6 Nieuwe art.
Volg ons:       Nu live radio: Klik hier voor de live uitzending

Laatste radio nieuws
BURGUM - De Lokale Omrop RTV Kanaal 30 is dit jaar ruim 31 jaar in de lucht. Het fenomeen radio echter bestaat dit jaar al 100 jaar! Daar wordt op veel plekken bij stilgestaan en is reden voor een feestje. Dé Omrop fan 'e Wâlden, RTV kanaal30 doet daar aan mee middels een Open Dag op 1 juni, van 10:00 tot 14:00 uur.


Een ieder is tussen 10:00 en 14:00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de omroep in Glinstra State te Burgum. Er is van alles te doen en te zien.

Zo zijn er live optredens van de Pypkjesjongers uit Suwâld en zangeres Rita Looij.
Verder zijn er oude dorpsfilms te zien en kunt u kennismaken met de video/tv afdeling die (bij goed weer) ook een paar drones zal demonstreren. Ook kunt u kennismaken met de redactie van de kabelkrant, radio- en tv medewerkers en de medewerkers die de social media (website, witter en facebook) vullen. Tijdens de Open Dag zijn er doorlopend radiouitzendingen waaraan u kunt deelnemen. Op het terras is een koffiecorner ingericht waar u medewerkers van de omroep kunt spreken over hun drijfveren.

Graag tot ziens bij Dé lokale Omrop fan 'e Wâlden in en rond Landgoed Glinstra State in Burgum. Vanzelfsprekend is de toegang gratis!
RTV Kanaal30 is op de (Ziggo kabel in Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen te ontvangen door bijna 17.000 huishoudens (ruim 60.000 inwoners in 27 dorpen). De radio-uitzending is via de ether te ontvangen op FM 105 en 107.8 of via de stream op de website www.rtvkanaal30.nl

Vandaag op de radio

Advertenties
Advertentie