20
ma, aug
0 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

KOOTSTERTILLE - Een zonnige avond en het beloofde een mooie wedstrijd te worden, woensdagavond op sportpark de Tille. SC Cambuur uit Leeuwarden kwam op visite om een partijtje te voetballen tegen het regio team Kootsterttille. Het werd een leuke (zomeravond)wedstrijd. De ovewinning was , zoals verwacht voor de profs uit Leeuwarden: 0-6. Uiteraard moest de jeugd even op de foto met hun helden en natuurlijk werd er ook nog even een groepsfoto gemaakt. Volgend jaar maar weer.
Lees meer...

BURGUM - Het werd een gedenkwaardige avond, deze vrijdag de 6de juli 2018. Niet omdat het een prachtige zomeravond was, die hebben we tegenwoordig 'by de rûs', en ook niet omdat er werd gevoetbald op het zonovergoten kunstgras van sportpark Koningsland in Burgum. Nee, het was memorabel omdat het de afscheidswedstrijd betrof van Cor de Jong, liefst 18(!) seizoenen een rots in de branding van BCV. Een clubicoon zoals er niet veel zijn. En zijn afscheid was passend!
Lees meer...

BUITENPOST - VV Buitenpost heeft zaterdag met 3-0 gewonnen van derdedivisionist ONS Sneek. Op de knappe overwinning viel niks af te dingen. De Blauwkes kwamen nooit echt in de problemen tegen de Snekers, die wel een aantal spelers misten. Maar ook Buitenpost was niet compleet in het oefenduel,  waarin nieuwkomers Jelmer Vos en Folkert van Dongera meespeelden. Doelpunten kwamen van Rudmer Loonstra, Rik Weening en Rolf Dijk.
Lees meer...

KOOTSTERTILLE - In de voorbereiding op het duel met SC Cambuur a.s. woensdag, sloot regioteam Kootstertille haar voorbereiding af met een oefenwedstrijd.Tegenstander was een gelegenheidsteam dat ook uit spelers van omliggende verenigingen was samengesteld. Na de snelle voorsprong leek voor regioteam Kootstertille een gemakkelijk middagje in het verschiet maar dat zou toch anders uitpakken. Het werd uiteindelijk een magere 2-1 overwinning voor de ‘thuisclub’ want het taaie gelegenheidsteam bood meer dan verdienstelijk partij.
Lees meer...

HARKEMA. Erik Nijboer is winnaar geworden van de Schuttersbokaal van het seizoen 2017/2018. De Schuttersbokaal is een initiatief van Harkema-Opeinde, waarbij het aantal doelpunten van de spelers van de vijf seniorenteams en de jeugd onder 19 worden bijgehouden. De voetballer die aan het einde van het seizoen het vaakst het net heeft gevonden, wint de bokaal.
Lees meer...

KOOTSTERTILLE - Regioteam Kootstertille is inmiddels aan de voorbereiding begonnen en speelt komende zaterdag 7 juli een oefenduel tegen een door Atze van der Wijk samengesteld gelegenheidsteam. Deze wedstrijd, in Kootstertille, begint om 14.00 uur.Regioteam Kootstertille is inmiddels aan de voorbereiding begonnen en speelt komende zaterdag 7 juli een oefenduel tegen een door Atze van der Wijk samengesteld gelegenheidsteam. Deze wedstrijd, in Kootstertille, begint om 14.00 uur. Bij het regioteam is de selectie inmiddels aangevuld met nog een aantal spelers van vv Buitenpost en vv Kollum.
Lees meer...

Meer artikelen...