25
vr, mei
5 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

HARKEMA - Harkemase Boys heeft in Joep Jansman een nieuwe verdediger aangetrokken. Jansman, momenteel nog spelend voor Jong PEC Zwolle, is de vijfde aanwinst van de Harkiten voor komend seizoen. De 20-jarige Jansman heeft goed nagedacht over z'n keuze voor Harkemase Boys: "Ik heb een aantal jaar in de jeugd en twee jaar in de beloften van PEC Zwolle gespeeld, maar voor mij word het maatschappelijk nu ook belangrijk. Momenteel studeer ik in Groningen en dat kan ik nu mooi combineren met voetballen in de Derde Divisie."
Lees meer...

BURGUM - De onder-11 jongens van BBC liepen zaterdagmorgen op het eigen Koningsland een toch wel verdiende remise tegen SWZ uit Sneek net mis. Het werd uiteindelijk 1-2, een stand die al bij rust op het scorebord prijkte. Het was een lekker pittig duel, waarin beide ploegen elkaar niet veel ontliepen en ook de kansen waren in feite gelijkelijk verdeeld. Maar het getal onder de streep gaf aan dat de gasten uit Sneek er met de drie punten vandoor gingen.
Lees meer...

HARKEMA - Komend seizoen neemt vv Harkemase Boys, als enige voetbalclub in Noord Nederland, deel aan de landelijke competitie voor speelsters onder 17. De nieuwe Divisie MO17 is een volgende stap in de ontwikkeling van het meidenvoetbal in Nederland en biedt talentvolle en ambitieuze speelsters in deze leeftijdscategorie een plek om zich verder te ontwikkelen.
Lees meer...

BURGUM - Het ging niet gemakkelijk zaterdagmiddag op een fris Koningsland in Burgum, maar uiteindelijk won BCV toch nog van ONT uit De Pein. Die ploeg had dezelfde belangen, maar dan om degradatie te voorkomen en dat betekende dat het aanvankelijk een partij schaakvoetbal was die eigenlijk maar één uitslag kon opleveren: nul-nul. Maar toen in de slotfase BCV alsnog op voorsprong kwam brandde het duel echt volledig los. Pas na de 2-0 doofde het heilige vuur merendeels.
Lees meer...

OENTSJERK - Een origineel 'broedtsje' zijn vier kievitseieren in één nest, bij de wedstrijd tussen VCTrynwâlden tegen Fc Franeker waren het vier doelpunten van één en dezelfde schutter: Ruurd Algra. Voor een drietal is een naam, dat heet een hattrick, voor een kwartet is er geen naam, dat komt niet vaak genoeg voor waarschijnlijk, maar het Friese woord 'broedtsje' past naadloos. En het waren ook nog eens een keer vier fraaie treffers: aannemen, de laatste man uitspelen en dan de bal in de verre hoek!
Lees meer...

KOOTSTERTILLE - Door de late 5-2 overwinning, vijf minuten voor het einde stond het nog 2-2, kan SC Kootstertille de tweede plaats nauwelijks nog ontgaan. Noordbergum dat nog knokte voor de vierde plaats, welke ook recht geeft op nacompetitie, gaf uitstekend partij maar zag na het verlies het extraatje in rook opgaan.
Lees meer...

Meer artikelen...