12
do, dec
3 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Voetbal
BUITENPOST - Voetbalschool Veerkr88 organiseert in de meivakantie wederom een voetbaldriedaagse in Buitenpost. De inschrijving start donderdagmiddag 16 maart vanaf 16.00 uur. ‘Dat is een bewuste keuze omdat de voetbalschool de vorige keer binnen drie uur helemaal vol zat’, aldus Wietse van der Veen. ‘We vinden het ontzettend mooi dat het allemaal zo snel gaat, maar willen wel graag iedereen de mogelijkheid geven zich in te schrijven.’


De deelnemende jeugdige voetballers leven drie dagen als een echte voetbalprof. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en de kosten bedragen € 110 per deelnemer. Wil je meedoen met de voetbaldriedaagse van voetbalschool Veerkr88? Schrijf je dan in via www.veerkr88.nl, dat kan vanaf donderdag 16 maart om 16.00 uur.

Gekwalificeerde trainers
De voetbaldriedaagse wordt gehouden op sportpark ‘De Swadde’ in Buitenpost en is voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar. Alle (voetbal)activiteiten staan onder leiding van gekwalificeerde trainers uit de regio, geassisteerd door een groep enthousiaste jeugdtrainers. Traditioneel is er op de laatste middag een spetterende prijsuitreiking. Alle prijswinnaars worden uitgebreid gehuldigd. Voor alle deelnemers zijn er schitterende prijzen te winnen. Zo is er o.a. de strijd om de grote De Haan Westerhoff-bokaal.