04
do, juni
4 Nieuwe art.
Advertentie:

Voetbal
HURDEGARYP - Het was veel eerder al besproken en overeen gekomen maar donderdagavond hebben Oane Westra ( vvH 1) en Gerrie v/d Werff (vvH 2) hun contracten met een jaar verlengd. Kort voor de trainingen donderdagavond hebben de beide heren de handtekeningen onder het contract gezet voor een 2e seizoen in Hurdegayp. Voorzitter Kelders vertelde dat zowel het bestuur als spelers en de senioren commissie de contacten graag verlengd zagen. Ook Oane en Gerrie waren blij met deze verlenging van de contracten.


Regelmatig ben ik te vinden op Sportpark de Warren, als huis- en of veldfotograaf. Eigenlijk altijd op eigen initiatief maar deze keer door voorzitter Wijnand Kelders gevraagd om even langs te komen. Meestal ben ik er voor een wedstrijd verslagje met een aantal foto’s maar ook bij het begeleiden van de Pupil van de Week als het eerste elftal thuis speeltOmdat hoofdtrainer Oane Westra en de trainer van de B selectie Gerrie v/d Werff tekenden voor een jaar bij tekenden ‘mocht’ ik er nu even bij zijn.

Eind vorig jaar waren de gesprekken natuurlijk al geweest en hadden beide heren ingestemd met de aangeboden contracten om met een jaar te verlengen. Deze donderdagavond werden de contracten getekend.De handtekeningen werden natuurlijk door de beide trainers gezet maar ook penningmeester Jasper Regtien, ook voorzitter Kelders en bestuurslid senioren Bas de Jong tekenden de contracten. In een kort woordje richting de beide heren was voorzitter Kelders lovend over de samenwerking met de trainers. Ook de spelers waren blij met de trainers en hun werkwijze.Ook assistent trainer Bert Hoeben zal komend seizoen bij vv Hardegarijp 1 zijn taak weer op zich nemen

Deze handtekening sessie duurde maar kort, de beide trainers hadden meer te doen natuurlijk, een training verzorgen richten de wedstrijden van aanstaande zaterdag. Het eerste mag afreizen naar Joure om daar om 14.30 uur tegen het team met de zelfde naam te spelen.Het tweede mag thuis spelen en om 12.00 uur zal Kollum 2 de tegenstander zijn.Op dit moment staat vv Hardegarijp 1 op de 7e plek in de competitie en het tweede staat op een 4e plaats. Doelstellingen heb ik deze avond niet gehoord maar voor beide teams is ‘handhaven’ het doel.

Jan Kamminga

Advertentie