17
wo, juli
3 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Voetbal
BUITENPOST - Voetbalschool Veerkr88 organiseert in de meivakantie de traditionele voetbaldriedaagse op sportpark De Swadde in Buitenpost. De inschrijving voor de voetbaldriedaagse op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 mei start vrijdagmiddag a.s. om 16.00 uur. Schrijf je snel in en leef drie dagen als een echte voetbalprof. Bovendien ontvang je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd van SC Heerenveen op 29 juni.


Kaartjes voor SC HeerenveenKaartjes voor SC HeerenveenAlle deelnemers ontvangen twee kaarten (ouder + kind) voor de wedstrijd van SC Heerenveen op zaterdag 29 juni. De club speelt om 19.00 uur een oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen tegen VV Buitenpost.

Drie dagen leven als een prof
De deelnemende voetballers leven drie dagen als een echte voetbalprof. De dag duurt van 9.30 tot 16.00 uur en kost € 120 per deelnemer, dat is inclusief drie dagen voetbaltraining door gekwalificeerde trainers, drie dagen lunch, een teamfoto en een compleet voetbaltenue (shirt, broek en sokken). Wil je meedoen met de voetbaldriedaagse van voetbalschool Veerkr88? Schrijf je dan vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur in via www.veerkr88.nl.

Gekwalificeerde trainers
De voetbaldriedaagse wordt gehouden op sportpark ‘De Swadde’ in Buitenpost en is voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar. Alle (voetbal)activiteiten staan onder leiding van gekwalificeerde trainers uit de regio, geassisteerd door een groep enthousiaste jeugdtrainers. Traditioneel is er op de laatste middag een spetterende prijsuitreiking. Alle prijswinnaars worden uitgebreid gehuldigd. Voor alle deelnemers zijn er mooie prijzen te winnen, met als klapper de megagrote De Haan Westerhoff-bokaal.