12
do, dec
3 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Voetbal
TRYNWALDEN - VC Trynwalden zaterdag is voor het komende seizoen (2017-2018) op zoek naar een doelman voor het eerste elftal. De huidige doelman Hylke Kloosterman heeft zijn doel zo vaak schoongehouden dat hij nu zelf wel eens wil gaan scoren en dus als veldspeler verder wil.


Het eerste elftal komt momenteel uit in de vierde klasse B. Vorig seizoen als derde geëindigd, waarna het team in de nacompetitie om promotie door Heeg werden uitgeschakeld. Dit seizoen doet VC Trynwalden zaterdag ook mee om de plaatsen die recht geven op deelname aan de nacompetitie, dus mogelijk acteren we volgend seizoen een treetje hoger. Dat is echter op de muziek vooruitlopen en beschouw VC Trynwalden zaterdag dus als vierdeklasser.

VC Trynwalden zaterdag is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze keeper. VC Trynwalden zaterdag denkt daarbij op voorhand aan een doelman die bijvoorbeeld bij een tweedeklasser niet aan de bak komt. Maar ook als je in de vijfde klasse speelt en hogerop wilt, ben je van harte welkom. Datzelfde geldt voor keepers die gewoon graag eens bij VC Trynwalden zaterdag willen komen spelen. De deur staat dus eigenlijk voor iedereen open.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met onze hoofdtrainer Dick Schambach, die komend seizoen aan zijn vierde seizoen begint. Het beste stuur je hem een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..