11
za, juli
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Voetbal
BURGUM. Harry Wasch is de nieuwe trainer-coach van vrouwen 2 van FC Burgum. Met hem heeft de club een betrokken trainer aangesteld met een schat aan ervaring. Hij trainde niet alleen vrouwenteams, maar ook jeugdelftallen en mannenteams. Afgelopen seizoenen was hij hoofdtrainer van de vrouwen van SC Franeker én HJO/technisch coördinator van Minnertsga.

Eerder was Harry hoofdtrainer bij St.-Anna Za, St. Jacob Zo, Ouwe Syl, Sport Vereent en Arum. Ook trainde hij de B-selecties (opleidingsteams) van St-Anna Zo, Beetgum, LAC Frisia en SC Franeker Zo en was hij hoofd-jeugdtrainer en opbouwtrainer bij GAVC, Drachten, SC Franeker en Heerenveense Boys.
Met zijn ruime trainerservaring kan Harry bijdragen aan de verdere ontwikkeling van vrouwen 2, het ‘opleidingsteam’ van FC Burgum, voortbordurend op de ingeslagen koers van verzorgd en attractief voetbal, meldt de vereniging op haar website.

Mooie uitdaging
Harry ziet het als een mooie uitdaging om aan de slag te gaan bij FC Burgum, dat volgens hem beschikt over ‘jonge en talentvolle selecties waar rek in zit’. De visie, doelstelling, mogelijkheden en ambitie van de club om met een goede doorstroming en opleiding de meiden- en vrouwenafdeling te laten groeien naar een hoger niveau, sluit enorm aan bij de eigen beleving van de trainer.
Er is overeenstemming voor één seizoen, maar zowel club als trainer heeft de wens en verwachting op een langere en plezierige samenwerking.
Advertentie