02
do, apr
10 Nieuwe art.
Advertentie:

Korfbal
OENTSJERK - KF De Wâlden is verheugd om te kunnen mededelen dat Remco Gijsenij (42) vanaf volgend seizoen de leiding heeft over het tweede team van de vereniging. Hij is daarmee de opvolger van Gerard de Haan en gaat als trainer/coach samenwerken met de eveneens nieuwe hoofdtrainer Luca Spin. Dat deed hij eerder ook al succesvol bij Club Brothers, waardoor KF De Wâlden erin geslaagd is om ook voor komend seizoen een duo te vinden dat complementair aan elkaar is.


“De samenwerking met Luca was bij Club Brothers dusdanig goed dat we die bij KF De Wâlden graag willen doorzetten”, laat Gijsenij weten. “We hadden gelijk een klik. Mijn doel is om met Luca echt één selectie te creëren, zowel in als buiten het veld.” Eerder was Gijsenij dus als coach werkzaam bij Club Brothers. Als korfballer was hij ook zijn hele leven actief in en rondom Groningen.

“Ik heb ruim dertig jaar bij Nic. uit Groningen gespeeld en omdat ik persoonlijk op een wat lager niveau wilde gaan spelen, ben ik overgestapt naar Club Brothers - ook uit Groningen”, vertelt hij over zijn ervaring als speler. Na ruim twee seizoenen als speler ging hij bij die club als rechterhand aan de slag bij Luca: een succesvolle samenwerking die gelukkig bij KF De Wâlden wordt voorgezet. Gijsenij: “Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!”
Advertentie