31
zo, juni
5 Nieuwe art.
Advertentie:

Korfbal
TYTSJERK - Vind jij het ook zo jammer dat het korfbalseizoen alweer bijna is afgelopen? En zou je het liefst nog een deel van de zomer doortrainen om nóg beter te worden? Dan is dit JOUW KANS! Meld je aan voor: Summerschool KF De Wâlden. Je krijgt vijf trainingen van selectieleden én hoofdtrainers van KF De Wâlden ná het normale korfbalseizoen.


Elke training is gericht op één specifiek onderdeel van het korfbalspel. Aanvallen, verdedigen, techniek; alles komt voorbij. De training wordt gegeven door iemand die gespecialiseerd is op dat specifieke onderdeel.

Geef jou en al je korfbalvrienden dan snel op. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef je naam, leeftijd, mailadres, maat shirt, en korfbalteam door. Wees er trouwens wel snel bij, want vol=vol!

Het gehele pakket (vijf trainingen, goodieback met o.a. shirt en sokken én drinken en fruit na afloop) kost slechts €15! Voor de eerste training kun je contant betalen en krijg je direct je goodieback. Uiteraard is het niet erg als je een keer niet kunt trainen, dan zijn er immers nog vier prachtige trainingen over.

Data (locatie Tietjerk):*

10 juni – Techniek

17 juni – Aanvallen 1 tegen 1

1 juli – Verdedigen

8 juli – Spelinzicht

22 juli – Techniek

* De tijden zijn elke zaterdag gelijk:

E+F = 08:45-09:45 uur

C+D = 10:00-11:00 uur

A+B = 11:15-12:15 uur
Advertentie