25
vr, mei
5 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

SURHUISTERVEEN - In de 4e ronde van de 29e Zomercompetitie was er weer van alles te genieten. Uw verslaggever zag dat bovengenoemde personen een punt cado kregen in hun partij tegen resp. Douwe Douma en Henk Prak. Douwe verzuimde met een eenvoudige plakker de strijd te beslissen terwijl Bert op sluwe wijze Henk Prak naar meerslag dwong toen hij verzuimde de tric trac lijn in bezit te nemen en zijn dammen te gebruiken.
Lees meer...

BURGUM - In sporthal De Vosse werd voor de 1e maal The North Sea Cup georganiseerd door gv Jahn met deelneemsters uit Rusland, Spanje, Kroatië, Duitsland, België en Nederland.Namens OBQ-DFS kwamen Lis Stinstra, Lisa van Dongen en Jente Bouma in actie.Benjamin Lis Stinstra liet een oefening zonder materiaal zien en met 8.90 won Lis het goud.Senioren Lisa en Jente lieten een 4-kamp zien met hoepel, bal, knots en lint.Lisa won het goud en Jente het zilver.

BURGUM - Afgelopen zaterdag 19 mei werd het BPO Toernooi in Hasselt georganiseerd, met ongeveer 500 judoka's die deelnamen aan dit toernooi was de Kings eigenlijk maar met een klein groepje aanwezig. 22 Judoka's vertrokken gespannen om daar zichzelf te meten met de rest.Afgelopen zaterdag 19 mei werd het BPO Toernooi in Hasselt georganiseerd, met ongeveer 500 judoka's die deelnamen aan dit toernooi was de Kings eigenlijk maar met een klein groepje aanwezig. 22 Judoka's vertrokken gespannen om daar zichzelf te meten met de rest.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Zaterdag 19 mei werd voor de jongste turnsters, welke zich hiervoor hadden geplaatst, de Friese Kampioenschappen gehouden te Leeuwarden. In de ochtend mocht Fardou Hoekstra in het niveau Pre-instap 1 D4 de spits afbijten, dit werd beloond met een bronzen medaille. In de grote categorie Pre-instap 2 D5 mag Bente Folkerts haar Fries Kampioen noemen, zij kreeg het goud omgehangen. Als kers op de taart werd Fiore de Vries in het hoge niveau Pre-instap D2, met een fors verschil, ook Fries Kampioen. WSBF mag terug kijken op een geslaagd FK!
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - In Scheemda werden afgelopen zaterdag en zondag het Open Groninger Kampioenschappen gehouden. De teams van WSBF mochten wederom regelmatig het podium betreden.Op de zondag was er goud voor het D- duo Eline Bakker en Fleur Vegter, zij wisten beslag te leggen op het goud in de grootste categorie deelnemers van de dag. Een 5de plek en tevens een medaille was er voor hun clubgenoten Lotte van Sluijs en Anouck Hofstede.
Lees meer...

AUGUSTINUSGA - Zaterdag waren in Leeuwarden de Friese Kampioenschappen voor de jongste meiden. Twee turnsters van Set ‘m op uit Augustinusga hadden zich voor het FK twee geplaatst: Marike Zuidersma en Hannah Huizenga. De meiden wisten dat ze tegen hele goede turnsters moesten en turnden allebei strakke oefeningen. Hannah Huizenga mocht als eerste van start en turnde achtereenvolgens op vloer, sprong, brug en balk. Hannah haar beste toestel was brug, daar werd ze vijfde. Op alle toestellen samen behaalde ze een mooie achtste plaats.
Lees meer...

GARYP - Turnster Ylse Fekkes van Gymnastiekvereniging V en V Garyp heeft de bronzen medaille in de wacht gesleept op de Friese Kampioenschappen in Leeuwarden. Bij de instappers op niveau D2 wist ze een overtuigende vierkamp te laten zien op de toestellen sprong, brug, balk en vloer. Haar hoge scores brachten haar naar de 3e plaats op het podium waar zij zeer verdienstelijk de bronzen kreeg omgehangen. Wat een prachtige prestatie van deze jonge turnster!

Meer artikelen...