31
zo, juni
5 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
GYTSJERK - Op zaterdag 24 juni 2017 mocht Arne Koole van SV. Dwarres meedoen aan de Teamcup turnen in Leek. Een Teamcup is een wedstrijd waarbij er verschillende teams tegen elkaar turnen. Elk team bestaat uit vijf turners waarvan er op elk onderdeel vier in actie komen. De hoogste drie scores tellen mee in het klassement.


Als de herenteams langs alle zes toestellen zijn geweest zal het eindklassement beslissen welke teams bovenaan zijn geëindigd. Arne vormde samen met Durk de Vries, Nathan Huygen, Rense-Jan Kaastra en Johan Talsma van SGC Stiens een team. Het team deed mee onder de naam: 'SGC-Dwarres'.

Arne turnde in een team waarbij het niveau van alle heren goed op elkaar aansloot. Dit was heel mooi om te zien. Samen hebben ze hele goede scores neergezet wat voor een totaalscore zorgde van 332.60. Hiermee hebben zij de tweede prijs gewonnen. De heren hebben een topprestatie neergezet! Van harte gefeliciteerd met het zilver.

Niet alleen de prijs maakte deze wedstrijd tot een succes. Het is fijn dat verenigingen op deze manier kunnen samenwerken. Hierdoor kon Arne namelijk toch meedoen aan deze wedstrijd. Wij willen dan ook SGC Stiens bedanken voor deze leuke en succesvolle samenwerking. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Advertentie