18
ma, juni
10 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Overige sporten
Grootte
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
SURHUISTERVEEN - Afgelopen weekend werd in Oosterwolde de 10de editie van de Valentijnscup gehouden.Het hele weekend stond in het teken van acrogym met teams uit heel Nederland. WSBF nam dit jaar deel aan deze wedstrijden met een aantal teams op B en C nivo. Op zaterdag kwamen beide senioren C trio’s van WSBF in actie. Het team bestaande uit Henriette Hiemstra, Marijke Vonk en Lindsey Wassenaar namen deel met hun balansoefening en pakten overduidelijk het goud. Zowel technisch als artistiek toonde dit trio een prachtige oefening aan de jury.


Eveneens was er goud voor het trio van WSBF bestaande uit Jelly Frankes, Anna Wietske Elzinga en Feline van der Veer . Zij wisten met hun tempo oefening eveneens de concurrentie achter zich te laten . Met een score van 23.637 behaalden zij eveneens de hoogste score van de middagwedstrijd.
Op zondag waren de teams van WSBF wederom succesvol.

Bij de junioren C lijn behaalde het team bestaande uit Anne Marit van der Merk, Anna Dillema en Nienke Veenstra een welverdiende zilveren medaille met hun balansoefening. Artistiek wisten ze in hun categorie de hoogste score te bemachtigen.

Goud was er voor het trio Femke Kooistra , Annieck Wiersema en Alida Lindeboom. Met een tempo oefening op Tutti Frutti van Little Richard lieten ze met een ruime voorsprong de concurrentie ver achter zich.

Het B trio van WSBF Klarissa van der Veen , Alledina van der Merk en Marrit Heegstra waren met hun balans oefening te sterk voor hun concurrenten en mochten eveneens de hoogste trede van het erepodium betreden om het goud in ontvangst te nemen .

De laatste oefening van de dag was voor het mix pair Yannick van der Veen en Eva van Sluijs. Dat de jury onder de indruk was van hun prachtig uitgevoerde balansoefening bleek wel uit het feit dat dit team een score behaalde van 23.713. Dit was eveneens goed voor goud.
De teams van WSBF wisten maar liefst 5 gouden en 1 zilveren plak te bemachtigen in Oosterwolde.