15
za, juni
4 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Overige sporten
SURHUISTERVEEN - In de 4e ronde van de 29e Zomercompetitie was er weer van alles te genieten. Uw verslaggever zag dat bovengenoemde personen een punt cado kregen in hun partij tegen resp. Douwe Douma en Henk Prak. Douwe verzuimde met een eenvoudige plakker de strijd te beslissen terwijl Bert op sluwe wijze Henk Prak naar meerslag dwong toen hij verzuimde de tric trac lijn in bezit te nemen en zijn dammen te gebruiken.


Sipke Doller lijkt toch weer titelaspiraties te hebben en maakte gebruik van een zogenaamde blunder van Piet Wiersma en vijzelde zijn punten totaal op naar 6 en nam de 2e plaats in.

Johan Tuenter de koploper na ronde 3 moesten het opnemen tegen TTS icoon Luitzen van der Heide. Deze senior kan echter een uitstekend potje dammen en bovendien beschikt hij over een goede vorm op dit moment. Met de remise uitslag konden beide spelers wel tevreden zijn.
De Heerenveen strijd tussen Martin Boersbroek en Henk Hosper werd in het voordeel van Henk beslist.

In de partij tussen Joop de Graaf en Pieter Dijkstra was het wild west. Op toernooibase zal wel worden uitgezocht welke slagzetten er mogelijk zijn geweest/ zijn gemist.

I.v.m. de afwezigheid van een een aantal Spanjegangers( damtoernooi Salou) was de groep niet erg groot maar toch kon er worden genoten van spannende momenten.
A.s. maandag is ronde 5 in de damarena van damclub TTS.

Alle uitslagen:
Johan Tueneter - Luitzen vd Heide 1-1
Piet Wiersmna - Sipke Doller 0-2
Joop de Graaf - Pieter Dijkstra 0-2
Gerrit Terpstra - Siep Altena 1-1
Bert Oegema - Henk Prak 1-1
Martin Boersbroek - Henk Hosper 0-2
Tjalling Oegema - Wim Riddersma 1-1
Geert Rozenberg - Hans Hoks 2-0
Douwe Douma - Jan Snijder 1-1
Willem Lep - Karel de bruin 0-2
Jan Hiemstra - Sjouke Zijlstra 0-2
Hielke Luik - Sape Hiemstra 0-2