25
di, juni
3 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Overige sporten
BURGUM - In sporthal de Vosse in Hillegom werd zaterdag het Nederlands Kampioenschap ritmische gymnastiek voor groepen van de 2e divisie gehouden. OBQ-DFS kwam met 5 groepsoefeningen in aktie en behaalden 2 maal goud, 2 maal een 3e prijs en een 5e plaats. De benjaminsgroep met Irene de Haan, Sanderijn Klijnsma, Lis Stinstra en Elin Stam lieten een perfectie oefening zonder materiaal zien en behaalden de Nationale titel met 18,60 voor TSA uit Almere die 18.00 behaalde.


In de hoepeloefening zaten nog wat kleine foutjes maar 15,80 wonnen ze de Nationale titel. BATO uit Winschoten werd 2e met 15,30.

De prejuniorengroep met Yalena Klijnsma, Martha Prins, Djessie de Boer, Elin Stam, Yolanthe Dijkman en Sanderijn Klijnsma lieten een keurige hoepeloefening zien en wonnen daarmee de 3e prijs met 17.15.De baloefening behaalde een 5e plaats maar daar zit zeker nog meer in.

De seniorengroep met Ilse Andersson, Emma Andersson, Laura Heijmans, Nadine Hoitinga en Femke Burke lieten hun beste hoepeloefening van het seizoen zien en wonnen met 17.983 een mooie 3e prijs.

Alle 5 groepen hebben zich geplaatst voor de AHOY Cup over 2 weken in Rotterdam.