12
wo, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - In sporthal de Trije werd zaterdag de 1e plaatsingswedstrijd gehouden voor de ritmische gymnastes van district Noord van de KNGU. Bijna 100 gymnastes uit Friesland , Groningen en Drenthe kwamen in aktie met hoepel, bal en oefeningen zonder materiaal. De gymnastes van OBQ-DFS vulden tot 4 maal toe het volledige podium met goud, zilver en brons.


Goud was er voor Larissa Zwerver bij de minis. Goud voor het duo Sanderijn Klijnsma en Elin Stam bij de benjamins,  Sanderijn behaalde met Irene het zilver en brons was er voor Alissa van Vliet en Maaike Tijpens.Elin Stam werd individueel kampioen werd met de hoepel, 2e werd Alissa van Vliet en 3e clubgenootje Maaike Tijpens. Sanderijn Klijnsma werd 5e en Irene de Haan 11e.

Bij de prejuniorenduos behaalden Yalena Klijnsma met Martha Prins de 1e prijs, Marit Rienks en Gusta Witzenburg werden 2e en clubgenootjes Veerle Tuinema en Femke Del Grosso behaalden de 3e prijs.Individueel won Veerle met haar hoepel, Martha won zilver en Yalena het brons.

Bij de junioren en senioren waren er 4e plaatsen voor Laura Heijmans en Emma Andersson, 6e werd Nadine Hoitinga en 7e Ilse Andersson.
Advertentie