09
zo, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
KOOTSTERTILLE - Op 18, 21, 25 en 28 februari organiseert Stichting Survival Kootstertille trainingsavonden voor onervaren deelnemers die aan de Stertil Survivalrun 2019 mee willen doen. Deze avonden zijn bedoeld om kennis te maken met de survivalsport. De trainingen vinden plaats op het trainingsterrein van Stichting Survival Kootstertille.10 maart is het weer zover: de 18e Stertil Survivalrun in Kootstertille!


Met verschillende wedstrijdcategorieën, zowel jeugd als volwassenen, en uitdagende hindernissen belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden! Naast de wedstrijdcategorieën zijn er ook de Recreatieve-, Ouder-Kind- en de Funrun. Deze runs zijn geschikt voor de minder ervaren lopers. Nieuw dit jaar is een teamrun waarbij een team van 4 ervaren atleten elkaar moet helpen het parcours tot een goed einde te brengen. In totaal zullen ruim 1500 deelnemers de uitdaging en het gevecht met de elementen aangaan.

Om ervoor te zorgen dat ook de minder ervaren lopers goed voorbereid aan de start verschijnen zijn er ook dit jaar weer speciale trainingsavonden bij Stichting Survival Kootstertille. Tijdens deze avonden worden de basistechnieken van de survivalrun bijgebracht. De trainingsavonden zijn gratis en starten om 19:00 uur aan de Oastkern 51 in Kootstertille.Iedereen die geïnteresseerd is in deze training kan zich opgeven via de vernieuwde website: https://www.survival-kootstertille.nl/stertil-survival-run/contact of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Foto's: Harrie Posthumus

Advertentie