04
za, apr
7 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
KOOTSTERTILLE - De zon stond in de vroege zondagmorgen al aan de hemel en de weergoden zouden de gehele dag goed blijven bij de Survivalrun in Kootstertille. De start van een fenomenale dag zou gaan starten, want het werd een schitterend, maar vooral een dag met actie. Rond de klok van half 10 gaf voorzitter Theo Posthumus het startsein en ging de jeugd er gretig tegenaan. Het werd een dag vol spierkracht en soms was er even een moment dat er een kleine pauze voor een deelnemer ingelast werd.


Al was dit voor de prof geen optie. En natuurlijk was er emotie wat zeker bij de sport hoort. De gehele dag was er aan alles gedacht. Van de catering waar heerlijke snert en een kop koffie voor de deelnemers was, tot een warme HOT tubb.

Dat iedereen het erg naar zijn zin had bleek bij het vragen aan een deelneemster: “Het was goed!”, aldus een deelneemster. Ook voor de vrijwilligers was het een goede dag en bleek er zo’n 450 man op de been te zijn. Hier waren velen goed over te spreken.

Dat het een groot feest aan het worden is, was dus overduidelijk en werd het evenement zo rond de klok van 16.00 afgesloten.

Er waren zeker ook 1ste prijs winnaars van elk wedstrijd categorie:

JSCD heren: Leon Frederiks uit Westerbork
JSCC heren: Ferry Schurink uit Vollenhove
JSCC dames: Britt van Gils uit Hengelo
JSCB heren: Bart Postma uit Driebergen
JSCB dames: Elsa Rijpstra uit Oenkerk
JSCA heren: Alex Kling uit Veenendaal
JSCA dames: Bo de Groot uit Veenendaal
MSR heren: Jurien Entius uit Hoorn
MSR dames: Lisan de Vries uit Noardburgum
KSR heren: Wouter Keuning uit Gytsjerk
KSR dames: Nienke Veeneman uit Losser

Doede Westra

Advertentie