18
wo, sept
0 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Foto De Feanster

Overige sporten
SURHUISTERVEEN - Afgelopen weekeinde werden de derde en vierde plaatsingswedstrijd acrogym niveau D/E gehouden in Surhuisterveen en Sneek . Deelname aan twee van de vier plaatsingswedstrijden is verplicht voor plaatsing voor de Friese kampioenschappen op 2 maart in Ureterp. Verdeeld over de zaterdag- en zondagwedstrijd haalden maar liefst 17 teams van WSBF een podiumplek. De definitieve doorstroming naar het Fries Kampioenschap is nog niet bekend.


Afgelopen weekeinde werden de derde en vierde plaatsingswedstrijd acrogym niveau D/E gehouden in Surhuisterveen en Sneek . Deelname aan twee van de vier plaatsingswedstrijden is verplicht voor plaatsing voor de Friese kampioenschappen op 2 maart in Ureterp. Verdeeld over de zaterdag- en zondagwedstrijd haalden maar liefst 17 teams van WSBF een podiumplek. De definitieve doorstroming naar het Fries Kampioenschap is nog niet bekend.

Goud:: Marijke Koen en Lieke Wouda (duo D senior), Emma Koen, Mirte Visser en Suzan Roffel (trio E senior), Aisha Roskammer en Alisha Dijkstra (duo E junior), Aniek Braam, Indy van der Meulen en Hilse van der Woude (trio E junior), Maud Boersma en Anouk van der Bij (duo D junior), Daphne Wassenaar, Christina Bruinsma en Siebrina van der Wal (trio D junior), Dieuwke Boomsma, Gemma van der Werff en Fleur Vegter (trio D jeugd), Elsa de Vries en Ninthe Landheer (duo E jeugd), Helena Boonstra en Zanna de Jonge (duo E junior)

Zilver: Fardau Hoekstra, Janke Havinga en Sanne Jonker (trio E jeugd), Anouk van der Bij en Maud Boersma (duo D junior), Esmee Rijpstra en Myrthe Hallema (duo E junior), Eline van Breden, Kristine van der Woude en Selina Bruinsma (trio E senior).

Brons: Laura van Zutphen en Sanne van Til (duo E junior), Marrit Sietzema, Nienke Veenstra en Fiore de Vries (trio D Jeugd), Lenora Louwes, Maureen Oostra en Yara de Jong (trio D senior), Fardau Hoekstra, Janke Havinga en Sanne Jonker (trio E jeugd).