09
zo, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
SURHUISTERVEEN - De acro-teams van WSBF Surhuisterveen wisten afgelopen zaterdag ,op het NK acrogym D/E, in maar liefst 4 categorieën het goud in de wacht te slepen. Daarnaast werd er nog 2x zilver en 1x brons behaald in Oss. Door deze resultaten waren ze de meest succesvolle vereniging van deze dag. Een mooie opsteker voor de vereniging uit Friesland.


In de categorie E senior behaalde het trio bestaande uit Emma Koen, Mirte Visser en Suzan Roffel het goud en werden op de voet gevolgd door hun clubgenoten, het trio Kristine van der Woude, Selina Bruinsma en Eline van Breden, zij mochten het zilver in ontvangst nemen in dezelfde categorie.Goud was er eveneens voor het trio Sanne Jonker, Janke Havinga en Fardau Hoekstra. Dit team wist al hun concurrenten achter zich te laten in de categorie E jeugd en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen

Bij de E junioren waren maar liefst 3 trio’s van WSBF die zich hadden geplaatst voor dit NK. Al een prestatie op zich. Het duo Laura van Zutphen en Sanne van Til mochten de hoogste trede van het erepodium te betreden, het brons was voor Aïsha Roskammer en Alisha Dijkstra. Het duo Esmee Rijpstra en Myrthe Hallema vielen net buiten het podium.Gemma van der Werff, Fleur Vegter en Dieuwke Boomsma waren bij de D jeugd trio’s vanaf het Fries kampioenschap tot aan het NK al onverslaanbaar en wisten dit in Oss nogmaals te realiseren door het goud wederom mee te nemen naar Surhuisterveen.

Het duo Maud Boersma en Anouk van der Bij kwamen niet in aanmerking voor een plek op het podium.Aan het eind van de middag waren de D senioren duo’s aan de beurt om de wedstrijdvloer te betreden. In deze categorie werd voor de 7de keer een medaille behaald door een team van WSBF in Oss. Het duo bestaande uit Linda Booi en Ilse Dijkstra werden tweede in deze categorie en kregen het zilver omgehangen.
Advertentie