24
do, sept
0 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
JOURE- De leden van GVV leverden knappe prestaties op de eerste plaatsingswedstrijd Friese Kampioenschappen in Joure afgelopen zaterdag. 
 
Dit weekend was het de beurt aan:
Makenzie Meuleman pupil 2 n3
Noor Schaap instap n3
Josine Kamminga senior F
Natascha Post junior F
Marien Oppedijk senior E
Laura Koster jeugd F
Lisanne de Jong jeugd F
 
Makenzie turnde een goede meerkamp. Zij werd 4e op brug, 2e op sprong, 1e op balk en vloer. Hiermee mocht zij voor de meerkamp een gouden medaille in ontvangst nemen. Zij is tevens direct geplaatst voor de Friese Kampioenschappen.
 
Noor Schaap heeft hard gewerkt aan haar balkoefening. Ze heeft oor het eerst radslag op balk gehaald. Noor heeft zich met 4 punten verbeterd ten opzichte van de laatste wedstrijd.
 
Josine Kamminga heeft een goede meerkamp gedraaid zonder fouten. Hard gewerkt aan de kip op brug en deze lukte. Zij werd 2e op sprong en heeft zich hiermee geplaatst voor de toestelfinales. 
 
Natascha Post heeft hard gewerkt aan haar kip op brug en arabier salto op vloer. Beiden gingen goed tijdens de wedstrijd. Natascha werd 1e op vloer en heeft zich hiermee geplaatst voor de toestelfinale.
 
Marien Oppedijk blesseerde zich een aantal weken geleden aan haa enkel. Hierdoor heeft zij weinig kunnen trainen. Ingetaped en al heeft zij een goede meerkamp geturnd. Ze kon nog niet maximaal gaan maar wat heeft zij mooie dingen laten zien.
 
Laura Koster heeft een goede wedstrijd geturnd. Balk ging het beste. Geen val. Alles lukte. Zij werd dan ook 3e op balk en heeft zich hiermee geplaatst voor de toestelfinale. 
 
Lisanne de Jong was de week voor de wedstrijd nog ziek. Gelukkig genoeg opgeknapt om mee te kunnen doen. Ook zij heeft een goede meerkamp gedraaid. Sprong ging het beste. Zij werd 2e op sprong en heeft zich hiermee geplaatst voor de toestelfinales.

Advertentie